Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kanske glömmer men jag kommer minnas.


majbrasan

jag sitter här



du är inte kvar



jag frågar




Övriga genrer av Sushi
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sushi