Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Jag känner inte dig
Du förändras hela tiden, som vattnet i den där floden

Floden av blod

Kryper in i minnen
Bosätter mig i fotoalbumet
Försöker fly
Springa
Rusa
Powerwalka

Smyga
Krypa
Åla
Hasa

Stanna

Det går inte








Jag kan inte fly från minnet av dig




Fri vers av Sushi
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 17:18



Bookmark and Share


    så är det bara.
jag tycker att det är kul (eller kul och kul, du vet vad jag menar) att det är liksom \"springa, gå, åla, krypa hasa\" och allt det där och sedan blir det ett härligt avbrott med powerwalka utan att dikten tappar sin trovärdighet.
tycker i allafall jag!
2007-08-22

    crapcat
Den här är bra, jag gillar slutet och:

\"Kryper in i minnen
Bosätter mig i fotoalbumet
Försöker fly\"

Rubriken kanske är lite tråkig men jag antar att den passar bra till själva dikten. Du är duktig.
2007-06-26

  fannen
Den är väldigt fin. Jag gillar att du började med
\"Jag känner inte dig\"
för den frasen är liksom
den säger så mycket.
Sen så skulle jag gilla den mer utan sista raden
som man rullar ner till.
Även om den förstärken budskapet.
2007-05-30

    Maria Malm
Jättefint skrivet!
2007-05-29

  brainwashed
jätte söt, hur fin som helst :o
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sushi