Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog en paus Kanske den är slut nu


Fortsätt nu

Sluta

Vänd oss om
Vänd handen
Rotera

Plie
Dra upp foten

Känn

Dansa
dig genom
vår vardag

Vi kan sluta
Tillsammans

Och jag
ska

Börja

känna




Övriga genrer av Sushi
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 14:09



Bookmark and Share


    Fröken Fri
Riktigt bra text med ett fint budskap, gillar hur den går in på djupet men ändå är enkel. Keep up the good work!
2012-03-13

    crapcat
jag gillar hur du skriver. radbrytningen är ganska speciell, det ger en märklig men vacker känsla åt hela dikten, liksom.
slutet är perfekt. sparar dig som skrivarvän.
//isa
2007-11-11

    Detvaraldrigjag
du är verkligen duktig på att skriva!
Peter skulle nog bli salig om han fick den här texten på hans skrivbord ^^
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sushi