Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 liter känslor 2 nypor hat 6 deciliter förvirring 23 matskedar okunnighet 5 kryddmått kärlek The result:


Pronomen


Du
Jag

Två skilda parter blev
Vi
ibland var vi oss

Du blev grå
Drog dig undan

Rädd?

Du sa saker
Men
Såren är läkta

Ärren, de är en annan historia
Fula

Men trots att du gjorde så ont
Trots att du visade mig hur himlen såg ut

Och trots att du rev upp gamla sår

Trots det

- trots all skit

Är jag lycklig för att jag träffat dig

Du lärde mig mycket



Bland annat att jag kan klara mig utan dig

*




Övriga genrer av Sushi
Läst 590 gånger
Publicerad 2007-05-30 17:31



Bookmark and Share


    Fröken Fri
Känner igen mig fruktansvärt mycket och gillar hur du delat upp meningarna. Det är en klar favorit.
2012-03-13

    Kissemiss
Mm..känner igen mig,
bra skrivet =)
2007-06-28

  millie
nice ! :)
2007-06-11

  starsail
fyfan, nu lipar jag seriöst. du är så bra
2007-05-30

  Bjarne Nordbö
Lite mitt i prick så att säga.
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sushi