Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara sanningen. (För en gångs skull)


Sluta

Ni springer
skriker
skrattar
Lunkar efter
lurar i öronen
rynkades på näsan
-
Sätter på datorn
musen är trög
\'visa offline\'

Tack

Du döljer vem jag är
att jag skriver så himla mycket
En bråkdel
publiceras här
Vad personligt det blev
men jag har också problem
Jag finns också här
Inte
Bara du


Sanningen.


Jobbigt?
Ja
Men det måste du inse

jag är också människa.




Fri vers av Sushi
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-05-16 21:01



Bookmark and Share


  misa
Känns mer riktig än dina andra dikter.... (sorry?)
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sushi