Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen vet hur mycket jag saknar de där veckorna


Och jag har så svårt att återgå till det som kallas \"livet\"

Varje morgon
Väntade kärlek
Skratt och värme

Två hela veckor
När jag intalade mig
Att jag var omtyckt

Kanske hade jag lämnat ett avtryck i andras själar?

Ingen dömde mig för mina misstag
För första gången
Riktigt förlåten

Kanske till och med
Älskad?

Varje kväll
Hade jag en underbar dag att tacka för
Och varje morgon visste jag
Att den skulle bli lika fantastisk

Och för en stund
Kändes livet värt att leva




Fri vers av Lithia
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-09-01 22:10



Bookmark and Share


    Cammo
åkerö 2006...

bra sirkven och jag vet vad du menar. must have been nice
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia