Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ständigt slitas åt två håll, när man vill gå åt ett tredje


Vad vill ni då att jag ska göra?

Det är så svårt att skrika
När rösten ständigt bryts
Och man överalltifrån
Hör besvärande hyschanden
Tills man till slut lär sig
Att det är mycket bättre att sitta tyst och still
Och inte märkas

Men det är ännu svårare att sitta still
Tyst och snällt, för att inte störa
När alla runt omkring
Försöker knuffa en i rätt riktning
Samtidigt som de skriker åt en
Att inte vara så jävla tyst




Fri vers av Lithia
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-09-01 23:18



Bookmark and Share


  Jer
Vi gillar att höra din röst. Du har mycket
att säga, mycket som nog värt att höra.
Så var aldrig tyst! Du ska märkas och de
ska lägg märka till dig! Fortsätt att skriva,
för vi vill läsa mera!
2007-01-02

  Lars Granlöf
En spännande och lagomt arg dikt.
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia