Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Jag älskar att springa

Jäg älskar
att springa
kuta så fort benen bär mig
att löpa
med långa vackra steg

Jag älskar
att springa
men jag hatar
att fly




Övriga genrer av misa
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-09-02 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa