Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur blev det så här?

nej.
du är inte finare än alla andra
inte snällare än alla andra, nej inte alls.
du är inte smartare
inte gladare
inte charmigare
inte roligare.

och det är inte jag heller.




Fri vers av misa
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa