Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi skrattar mellan busen och springer runt bland husen

blommorna
vissnar
och gatsenar
föds inte på nytt
och vi går omkring
i våra tunna
tygskor.
tittar på moln
som inte faller
och människor
som gör det.
ser hur vattnet i ån
flyr, det ska jag
också göra.
men inte nu.
för jag har ingen lust
och därför
ska jag också måla
världen svart,
för att visa att jag
inte bryr mig.




Fri vers av misa
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-08-20 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa