Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hej, jag heter Frida och idag kan hata mig, för jag finns inte här. ta ett djupt andetag, radera hela din hjärna så kanske vi möts på mitten.


mamma, jag kanske inte kommer hem ikväll men du får inte gråta.

mörker,
se dig omkring.

se mig som en stjärna
för snart brinner jag upp.

ensam
men jag vill inte,
ta mig
för här är jag

och det gör ont
ögon som sviker
tårar som rinner.

kall
men jag vill inte,
bara bort.

och nu när jag faller
vet jag.




Övriga genrer av misa
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 17:40



Bookmark and Share


  thyme
den känns väldigt mörk. men det var fint skrivet, särskilt \"se mig som en stjärna
för snart brinner jag upp.\"
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa