Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag dör tio gånger varje dag och varje gång känner jag mig mer levande

du sa söt
och jag sa socker
började gräva
men det rinner genom fingrarna
det finns knappt något kvar nu
knappt något
men det lilla som finns
slukar jag
och nu äter det upp mig innfrån
men jag är levande

även om det inte känns på samma sätt längre




Övriga genrer av misa
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa