Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort ful och snart raderad.


(nada)

om du ser mig och undrar
varför jag inte
säger hej,
så tror jag att
du inte vet vem jag är,
för det vet jag inte själv.

eller så beror det på att min hals
har slemmat igen.




Övriga genrer av misa
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 23:12



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
gillar! :)
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa