Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bloggland

I en bloggby i bloggland
var jag en blogghora
och han en bloggbög

Vi var inbloggade
samtidigt
och käkade på bloggchoklad







Fri vers av Mynona Myno du Esp
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-04 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mynona Myno du Esp