Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog med nätkärlek

Varför har du inte sagt nåt?

Men vi är ju båda gifta,
fast inte med varandra.
Det fanns ingen mening
vi har ingen framtid ihop,
vad tjänar det då till?

Att jag sa nåt efter två år
var
för
att
jag
ville
du skulle veta
att det fanns nån
nån därute
i cybern
som blivit kär i dej
- i det du skrev.

Gift eller inte.....




Fri vers av Mynona Myno du Esp
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-04-08 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mynona Myno du Esp