Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex med min man

Han vill ha mörkt, det ska vara släckt
eller natt
När människor famlar i mörker
är de rädda
men, jag är inte mörkrädd, jag hittar ändå




Fri vers av Mynona Myno du Esp
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-02-04 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mynona Myno du Esp