Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragen

Du var feg
så du skrev
ett brev

Du dumpa´ mej
i ett mejl
för \"en annan\" tjej....

Men du ljög
för du smög
med att du var bög

Vet att det är sant
för jag såg dig handihand
med en man!




Fri vers av Mynona Myno du Esp
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-06-07 11:08



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
jag är toppenhetero...äter inte ens banan o gurka...o glass bara med sked såklart
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mynona Myno du Esp