Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan



mellan dimfrosten och dina tår
är kylan inte långt ifrån

men

bakom horisontens rand
vaknar solens strålar

och

värmer dig
nästan lika mycket som jag kan





Fri vers av Cattis Rönn
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-09-05 15:02



Bookmark and Share


  Manal
vackert.
2006-09-07

  Fredrik Stillesjö
Hej!

Vacker och poetisk dikt. De första raderna gillar jag speciellt mycket. Hälsar Fredrik
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn