Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kväll med TV:n...


JAG! NU!


Den puerila utvecklingen i samhället
fortsätter i en oroande takt

Framtiden ser ut att bli fjanttiden

Eller är vi redan där?




Övriga genrer av Zazzo
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-09-06 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick