Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting mot ingenting för ingenting


varför varför varför varför

leave leave leave leave leave
right now

och jag skulle hoppat till bron jag skulle stampat dina fötter jag skulle ätit ditt skratt jag skulle sugit dina tårar jag skulle älskat

jag skulle jag skulle jag skulle jag skulle
skulle skulle skulle ...........................

det är inte det att du inte ser det är jag det är mig det är mina vener som vidgar sig det skulle varit mina fingrar som slet det skulle skulle varit mina ögon som sprängdes

det skulle varit du

det är början på november
vet du det
det är början på sommaren i helvetet
det är början på början på början på slutet som inte fanns på oss i ingenmansland på oss i andra änden på oss vandrandes i ingenting
vet du det
vet du
det

finns
ingenting
ingenting ingenting ingenting


visste du det?




Övriga genrer av SofiaN
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-09-06 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
just.. lovely!
2006-09-07

  MuninWolflady
Starka ord! Och väldigt fint..på samma gång! Mvh/ Munin
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN