Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepad

Du log

jag skrattade

du hade alltid samma skor

jag drar samma dialog
om och om
igen

tills du förstår
att kärlek gör ont




Övriga genrer av Sushi
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-06 19:29



Bookmark and Share


  starsail
känn dig bokmärkt
2007-02-01

  verkligen
den var gullig
och sann
bra...
2006-09-23

  Samndra
Den här va bra, passade mig :)
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Sushi