Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Se sidan...)


I en värld full med tunnelseende individer
är den vindögde kung.




Övriga genrer av Zazzo
Läst 4312 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-09-07 08:36



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
mm... den har en skön poäng.. brister blir styrkor. vem kan motstå det?
2006-09-19

  Lilla trollet
Underbart och klokt!
2006-09-10

  KonstigaKatter
Perfekt! Det är bara så! Jag sparar de kloka orden!
2006-09-09

  Markattan
Så sant som det är sagt ;o)
En kul, och tänkvärd, liten baraordare.
2006-09-08

    HiFi
hehehehe va underbart... vänd upp och ner på hela tillvaron bara... suveränt
2006-09-07

  Daniela
Ja, kan man säga ngt mer :), du har ju redan asgt det!!
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick