Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembersår

Som ett skadeskjutet
djur
ser jag dig,
och mitt hjärta
gråter.

För ett ögonblick glömmer
du smärtan i ditt
blödande sår
och finner lindring i
mitt skratt.

Men smärtan påkallar åter
din uppmärksamhet
och
jag ser din vackra ögon
förmörkas
missta sin glans
bli vaksamma.

Jag ser dig bygga en mur
men
pilar är snabba
i rätt händer
och din mur
är inte klar i tid.

Såret skärs upp på nytt

och

rosens vackra färg
blandas
med skaftets taggar
till livet.




Fri vers av Daniela
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-09-08 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela
Daniela