Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte vem jag ska lita på. rädd för att bli sårad och sviken.


Drömmar

Mina drömmar,
mjuka som bomull
sköra som glas
inramade i hoppet
inmurade i hjärtat.
Föralltid dolda
för alla,
för mig.




Övriga genrer av misa
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-09 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa