Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av Magnus Lindberg, www.magnuslindberg.net




Uppsnappat IX


jag älskar när du visar
att du vet att du har rätt

och rätar på din rygg
det är det rakaste jag sett




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-09-10 23:42



Bookmark and Share


  rebecca d
jamen, det är också fint!! Räta på er, folk!!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet