Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör du själen, det är något jag måste berätta..............


vi måste sluta träffas så här.

du kommer när jag inte har lust

det blir för påträngande

kände du inte att jag behövde vara själv??

kan inte var förbannad och pissigt sur om du insisterar på att hela tiden vara medverkande

ge mig lite luft, låt mig ha ont och vara så djävla ledsen om det nu är det jag vill...

fattar du inte?



jag vill kanske inte vara lycklig och lugn


men i morgon innan dagen gryr och sängen är varm

när löften vandrar över täcket

då kan vi sluta en pakt och jag tillåter dig att få mig att känna efter igen

känna efter vadå??






Övriga genrer av luta
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-09-11 12:26



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Humor, ironi & blodigt allvar. Längtan, hopp och trötthet - mycket går att tolka fram ur dina rader. Mycket träffande.
2007-10-22

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Like it=) En Så bra skildring mellan själen och en själv
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

luta