Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalbim





Skulle stjäla



ditt hjärta



en tanke

kom


ångrade mig


du behöver


den



hur ska du annars




kunna älska














mig...?




Fri vers av luta
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luta