Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metro Mannekäng



Namn: Luta

Yrke: Människa

Ålder: Så ung som jag känner mig

Bor: I min mammas hjärta

Vi ska nu se vad vår metro mannekäng har på sig och var hon har köpt dem.

Lidande: Blev påhoppad av en enerverande försäljare som insisterade, snackade nåt om distansavtalslagen...

Tankar: Inhandlat på en avlägsen plats med en sammetslen strand, frodiga träd och en underbar solnedgång.

Själ: Köpt av en skum man på gatan som hade svarta kläder och en kall beräknande blick. Fick den billigt med löfte om lycka....

Hjärta: Kommer inte ihåg riktigt, tror det var när de hade rea på myrorna.

Mokkasinskor: Det kom en äldre kinesisk man och sa att han hade gått tusen mil i dem och att nu var det dags för mig att få tillbaka dem..... (fattade aldrig vad han menade)

Lycka: De hade erbjudande på Ica Maxi, köp tre betala för två. Vill du kan jag sälja, jag har en kvar....




Fri vers av luta
Läst 569 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-18 13:19



Bookmark and Share


  firefire
gillar denna,tankarna bakom,en ovanlig dikt!
2010-10-15

  AjBi
Gillar den här texten... mycket rolig först.. sen läser man mellan raderna och då kommer både sarkasmen och historien... bra skrivet! :-)
2007-10-24

  Mangal VIP
Kul ide, men mig lurar du inte. Så vad har du på dig egentligen? Tror inte du köpt något alls på myrorna - utan här handlar det om inre kvalitet.
2007-10-22

    wilja
underfundig, i din minst sagt personliga påklädnad. rolig idé av den där typen av presentation i tidningar som för mig inte ger speciellt mycket. bra!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

luta