Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens viskningar



Älskaren viskar i mitt öra,

\"Bättre vara byte än jägare,
Gör dig till min narr!
Sluta försöka vara solen och bli en prick.

Dväljs vid min dörr och var hemlös.

Ge inte sken av att vara ett stearinljus - var en mal,
för att kunna smaka Livets frälsare
och känna den kraft som göms i tjänarskapet\"




Fri vers av luta
Läst 542 gånger
Publicerad 2007-04-30 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luta