Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fyraåringens kärleksförklaring till mig som jag tar fram ibland som en liten god karamell....


mamma jag älskar dig


älskar hela mitt hjärta dig, mamma



mer än hela husen i alla världen




Fri vers av luta
Läst 665 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-25 11:32



Bookmark and Share


  AjBi
Uuuuunderbart! :-) <3
2012-05-23

  firefire
så härligt;)) barn är underbara!
2010-10-15

    Iza
underbara små liv..
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

luta