Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så mycket jag kan sakna, och dubbelt så mycket jag inte kan få.


Svarta ögon...

Tänk om jag hade
Svarta ögon
Hotfulla som ett argt hav
Stilla som natten

Tänk om jag hade
Kärlekens kaka
Röd och hjärtformad
Väntades på mig i kylen.

Tänk om jag hade
Mjuka drömmar
Att le åt på natten
Att skratta åt i sömnen


Tänk om
Kärleken väntade på mig,
och inte överföll mig.
Tänk om
Jag slapp duscha varje morgon
efter nattens svettiga mardrömmar.
Tänk om
Jag hade
Svarta ögon.




Övriga genrer av misa
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-11 17:14



Bookmark and Share


  Samndra
NU börjar de ju likna nåt här! Bra skrivet //san
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa