Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och skärvorna skar i mig mer än du förstår

Jag gav dig mitt hjärta
Mitt hjärta av glas
Du tog det
Skakande
Det gled ur dina händer
Krossades mot stengolvet
Tusen blodröda skärvor

Jag gav dig mitt hjärta
Mitt hjärta av glas




Fri vers av Lithia
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-09-11 18:30



Bookmark and Share


    Cammo
jag vit inte riktigt varför den är så sjukt tilltalade, men det är den.
Fantastiskt
2006-11-03

  Freya
Den här liknarm lite
men bara lite
min dikt tårar av glas..
glas är så vackert att skriva om..
och den här är så kort, men du har lyckats att få med så mycket!
Gillar.

/Freya

- <3 -
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia