Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ögonen

\"Gör fattigdomen till historia\"
Varför göra det nu,
vi kan väl lika bra vänta några år till
och göra som vi alltid gör?
Skjuta upp allt vi inte vill ta itu med
tills det hotar att sluka oss
Först när faran berör oss själva
blir vi verkligen engagerade,
först då vågar vi ta bort händerna från ögonen,
eller okej,
i alla fall kika mellan fingrarna.

Jag har alltid vetat att vi var fega kräk,
vi människor.




Fri vers av Lightningbolt
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-09-11 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt