Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen

Jag ville så väl
passa i er värld,
med regler för vad
jag skulle tänka och
tycka.

Jag försökte så länge,
men mindre och
mindre
blev jag som ni.

Kanske försökte jag
för mycket.




Fri vers av Daniela
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-09-12 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela
Daniela