Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din varukorg är tom


Om jag vore Shakespeare
så skulle jag


... vara död nu




Övriga genrer av Zazzo
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-09-12 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hi hi. . . men vet du vad,
han kanske lever i oss. . .
Gillar din text!! Gillar humor!!
2006-10-31

  Zaldo
Den va skön:D
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick