Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment av barndom

Ord

inte snälla

mjuka

närande

inte


Bara hårda

hätska

själsförgörande

bara


Stum blev jag


Alla de ord

som en gång

föddes i mig

dog

innan

första andetaget





Fri vers av Daniela
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-09-12 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela
Daniela