Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hippokratiska edens glömda fotnot


Tiden leker med alla sår
men lika barn läka bäst




Övriga genrer av Zazzo
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-09-13 16:28



Bookmark and Share


    Dandelion
Mycket tänkvärt.
Du leker häligt med orden.
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick