Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är inte \"bara ord\" inget är endast ord.


inte bara ord.


hej farmor.

hur mår du? jag mår bra.
det var ett tag sen vi pratades vid.
hoppas att allt är bra.

har du träffat farfar?
var han snäll mot dig?

det har hänt mycket sen sist kan du tro.

vi flyttade till hus och fick en liten flicka, jag var gravid då men det fick du aldrig veta.

barnen mår bra. Men vad du inte vet är att vi flyttade till samma gata som mamma och pappa bor på, för att ha bättre kontakt.
Men det hela höll inte, vi har inte kontakt längre.

ja, jag vet att du inte blir glad över att höra detta men det gick inte längre farmor.

vi flyttade därifrån och bor nu i en lägenhet, men den är på fjärde våningen utan hiss.

du kan inte gå i trappor och det var jag så ledsen för men jag vet att du kommer och hälsar på mig.

jag kan känna din närvaro.

du skulle inte känna igen dig, det har byggts en bro över sundet och jättemånga höghus. allt är ändrat. någon annan har flyttat in i din lägenhet. när jag kör förbi och kikar upp får jag ont i magen och blir ledsen. hon har inga blommor i fönstret som du hade.

Saknar dig så mycket, min lilla skrynkelfarmor.

vi ses

:) (det var en smiley, en skrattande gubbe som man skriver på datorn)








Övriga genrer av luta
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-09-15 11:39



Bookmark and Share


  TiVa
Åh, så kärleksfullt.. mina tankar går till min mormor, som numera bor i himlen.. Min son säger: Hoppas hon har en stol att sitta på där uppe så hon inte ramlar igenom molnen.. *Ler* Tror de har det ganska bra där bland molnen jag..
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

luta