Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de finns där för dej de förmedlar dina åsikter de bestämmer


i politikens korridorer



Behöver du hjälp?



Synd


För ingen här vet riktigt hur man hjälper någon annan.
Ett leende, eller en kort nick med huvudet åt något håll.
Det är ungefär vad vi har att erbjuda.


Fast det är klart,
Ifall du kommer lite närmare
Så kan vi ju alltid hjälpa dig med lite gammalt hederligt
Ordbajsande.
Ifall det önskas.

Annars ler vi bara.
Fånigt.




Övriga genrer av rockankan
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-09-15 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan