Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text till det deprimerade jaget

 

Att välja att vara själv är okej.
Det är okej, men dra dig inte undan.

Våga lita till att andra kan få bemöta dig, tillåt andra att styra lite av din tid. Våga tro till att universum har en mening med att du ska träffa andra. Våga tro att det är okej att vara andlig.
Våga ha tillit till din framtid.

Din framtid är din framtid, den är helt unik från andras, men din framtid måste få svänga och kränga som den vill utan att du styr den genom att isolera dig.

Våga stå där framme, våga se ljus och våga utmana dig själv.

Gör det du tycker är svårt, våga vara lite bekväm ibland.
Du behöver inte vara nedtryckt för att lysa.

Kärleken finns runtomkring oss, i allt vi gör när vi vågar vara det bästa vi kan i nuet. Var ditt bästa.

 




Fri vers av rockankan
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-09 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan