Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag erkänner, jag flyr, men jag vill inte anpassa eller förändra mitt fina liv!




Kärlekspessimist 1.0

 

Jag hatar att lyssna efter en signal som inte ringer
Jag hatar att vänta på ett samtal som aldrig sägs
Jag hatar att känna känslor som inte finns
Jag hatar att se en framtid som inte kommer ske
Jag hatar att förstå mer än jag vill höra
Din kärlek skrämmer skiten ur mig
och jag kommer göra allt jag kan för att fly.

 

 


Jag hatar att lyssna efter en signal,
när jag vet att den inte ringer

Jag hatar att vänta på ett samtal,
när jag vet att det aldrig kommer sägas

Jag hatar att känna känslor,
när jag vet att de inte finns

Jag hatar att se en framtid,
när jag vet att den inte kommer ske

Jag hatar att förstå mer än jag vill höra
Jag hatar att vilja mer än vad jag kan tänka mig göra


Din kärlek skrämmer skiten ur mig,
jag kommer göra allt jag kan för att fly.

 

 

 




Fri vers av rockankan
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan