Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se dig

 

 

Jag vill se dig dansa

På samma euforiska vis jag rör mig när jag är glad

Det kan inte vara så svårt ändå

För jag vet att du kan röra dig, du går ju och handlar ibland.

 

Jag vill se dig skratta

På samma sätt som mina smilgropar dyker i mina kinder när jag ser dig

Det kan inte vara omöjligt

För jag vet att du kan skratta, det har jag hört i telefon.

 

Jag vill se dig prata med mina vänner

På samma uppsluppna vis vi pratar med varandra när vi träffas

Det kan inte vara en invecklad sak

För jag vet att du pratar med andra tjejer, det har jag hört andra säga.

 

Jag vill se dig när du är öppet sårbar

På samma okonstlade manér som jag visar mig för dig ibland

Det kan inte vara så väldigt besvärligt

För jag vet att du kan, du grät ju i smyg när vi begravde fågeln i förrgår.

 

Jag vill se, höra och förstå, finnas där för dig.
Om du bara lät mig.




Bunden vers av rockankan
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan