Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt liv,

alla är vi del av det, 

det som är en stor hemlighet




Alltets hemlighet

 

Min verklighet
Är om den jag inget vet
Tycker mig famla fram
Här jag trampar runt
Alltet är en stor hemlighet,
Intet tycks mig konkret
Vidare vandrar jag i tysthet
Ingen om mig något vet
Även jag är del 
Av alltets hemlighet

 

Min verklighet,


om den jag inget vet.

 

Tycker mig famla fram.

Här, jag trampar runt.

 

Alltet är en stor hemlighet.

Intet tycks mig konkret.

 

Vidare vandrar jag i tysthet.

Ingen om mig något vet.

 

Även jag är en del,

av alltets hemlighet.




Bunden vers av rockankan
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan