Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är synd om dig för du fattar inte

 

Du tror du är kär.

Du tror du vet vem jag är.

Du gillar det du ser.
Du gillar det du hör.
Du gillar det du förstår.
Du gillar allt vad du förmår.

Problemet kanske är mitt.
För allt som är mitt är inte ditt.

Mitt liv är mer än vad du ser.
Mitt liv är mer än vad du hör.
Mitt liv är svårare än du förstår.
Det du gillar är det du förstår.

Och det du ser är inte ens hälften av allt som egentligen är. 

Du tror du älskar.
Men det du älskar är yta.


Det finns inget oss eller vi.
Du fattar inte hur man går djupare.
Det är synd, du kommer bara flyta.

Aldrig förstå det djupa, det vackra och det okontrollerbara.
Det underbara.

 




Fri vers av rockankan
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan