Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften här är alltid densamma

Det är inte samma sak att vara här den här tiden på året trots att det ännu finns folk runtomkring. Jag ser dem kika in för att se om någon är där, jag hör dem prata när de går längs vägen utanför.

På somrarna vimlar det av människor här, framförallt barn och ibland är det någon nyfiken människa som vill ställa frågor eller bara minnas sin egen tid här. Drömma sig bort till forna somrars dagar.

Fortfarande kan jag inbilla mig att jag känner en doft av sur grädde efter gräddkriget i somras eller att jag hör Jessicas skratt när man väcker henne genom att kittla henne på morgonen.

Saker förändras lpngsamt här, men de förändras. de gröna trapporna utanför husen är slitna, parasollerna är nya, barnen är borta, men doften här är alltid densamma.




Prosa (Prosapoesi) av SaraW
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraW