Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig hata dig

Sviker du ska jag inte hata
Sviker du ska jag inte vara arg
Sviker du ska jag falla i dvala
Tills den dag du räddar mig




Fri vers av SaraW
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-08-04 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraW