Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en storm

Som en storm fast trygg
Kom du in i mitt lin
Som en storm fast trygg
Torkade du mina tårar
Som en storm fast trygg
Kysste du mina läppar
Som en storm
(Fast trygg)




Fri vers av SaraW
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-08-04 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraW