Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja Vill inte

Jag vill inte somna, jag Vill inte vakna
Jag vill inte älska, jag Vill inte sakna
Jag vill inte blunda, jag Vill inte se
Jag vill inte gråta, jag Vill inte le
Jag vill inte ge upp, jag Vill inte drömma
Jag vill inte minnas, jag Vill inte glömma
Jag vill inte se sol, jag vill inte se snö
Jag vill inte leva, jag Vill dö.




Fri vers av KotT3n
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-09-16 19:47



Bookmark and Share


    HiFi
ingen dödsångest där inte.... lite tjatig dikt men den speglar säkert mångas tankar så här på hösten
2006-09-16

  prinscess VIP
den här var mycket sorgsen
hoppas att du snart ser ljuset
och vill leva igen....
2006-09-16

    ettolrahC
Det vill du inte alls. Efter regn kommer solsken, jag lovar! Det gör verkligen det, även om det kan ta år. Men när du väl får sol är du så tacksam att du orkade vänta. Och - shit vad stark du kommer att känna dig då!
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

KotT3n