Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Assså pallla

Det enda jag får utav dig är svek ,
Du tar det bara som en lek .
Du lämnar alltid en spricka ,
När du går och tar en annan flicka .
Men nu orkar jag inte bli sårad utav dig ,
För du betyder så mkt för mig .
Så nu är det dags för mig ,
Att säga farväl till dig . =/




Fri vers av KotT3n
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-10-27 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KotT3n