Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Flickan är rädd för att såra, men mer rädd för att bli sårad.
Hon är rädd för att gråta, och rädd för att förlåta.
Rädd för att bli förrådd, fast hon har blivit missförstådd.
Hon vill inte känna någon,smärta i sitt brustna hjärta.
Hon vet inte vad hon ska göra, hon vill bara att någon ska höra.
Vill ha någon som lyssnar innan hennes ord tystnar.




Fri vers av KotT3n
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-10-17 11:28



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Känns sorglig.. och nimmer en viss ensamhet.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

KotT3n